OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
OM OS
 
 
NYHEDER
 
 
ÅBNINGSTIDER
 
 
JOB
 
 
TILMELD NYHEDSBREV
 
 
KONTAKT
 

INDUSTRITEKNIKERE SØGES TIL UDVIKLING AF MODERNE AUTOMATIONS-TEKNOLOGI

Til vores nye, topmoderne produktion i Horsens søger vi tre ambitiøse industriteknikere, der vil være med til at udvikle den nyeste robotstyrede teknologi til industrien. Der er tale om et helt unikt job med vægt på udvikling fremfor mere traditionel metalforarbejdning. Der venter dig derfor en udfordrende og afvekslende hverdag med en stor grad af selvstændighed og ansvar.

 
 

Har du hænder og hoved skruet rigtigt på?
I vores produktion fremstiller vi automatiske, pneumatisk-styrede specialmaskiner til industrien i både ind- og udland. Der er tale om ikke-standard produkter, så du får en meget afvekslende hverdag, hvor du også samarbejder med andre faggrupper, fx elektrikere og programmører. En af vores værdier er faglighed, så du skal være blandt de allerdygtigste inden for dit fag. Du kan til gengæld sagtens være nyuddannet.

Dine opgaver bliver at

  • sparre med vores konstruktionsafdeling og kunder om produktudvikling og procesoptimering
  • dreje og fræse
  • opbygge og montere
  • fejlsøge

Du er

  • uddannet industritekniker
  • god til at samarbejde  - også på tværs af faggrupper
  • selvstændig og kvalitetsbevidst
  • gerne nyuddannet

Nyopført produktionsmiljø
I løbet af 2019 opfører vi et helt nyt moderne byggeri i Horsens Nord og flytter vores produktion fra Østbirk til Egeskovvej. Denne flytning og opstart bliver du en vigtig del af! Vores anden afdeling, hvor vi sælger og servicerer landbrugsmaskiner, befinder sig allerede på adressen. Vi beskæftiger i alt ca. 50 medarbejdere.

Bliv en del af familien
Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og mange har været ansat hos os i en lang årrække. Som arbejdsplads er vores værdier dialog, tryghed og faglighed. Vi sørger for din løbende efteruddannelse samt sundhedsforsikring og frokostordning. Vi har derudover en aktiv personaleforening, der står for firmaarrangementer for både medarbejdere og deres familier.

Sådan søger du
Du er meget velkommen til at aftale et besøg og en rundvisning hos os. Her kan du møde nogle af vores medarbejdere og få en snak med dem om, hvordan det er at arbejde hos os. 

Skriv eller ring til indehaver og direktør Jeppe Rasmussen, tlf. 4033 8689 // jr@ysm.dk

Vi behandler ansøgningerne løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!

Industritekniker
YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK