OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
Nye maskiner
 
 
Brugte maskiner
 
 
Finansierng
 
 
Præscision
 

ATV

  MÆRKE:

 

MASKINTYPE:

 

 

 

 

 

  Polaris

 

ATV'er fra Polaris er til den kvalitetsbevidste kunde. De mange modeller gør det muligt at opfylde mange forskellige behov. Vi kan indregistrere din ATV som traktorer, hvis den er med 4-hjuls træk.

Læs mere her

Polaris
Polaris
Polaris
Polaris

 

       

  Honda

 

Honda fremstillede den første ATV helt tilbage i 1970. Honda kan derfor prale med at være erfarne og er desuden anerkendt for deres gode kvalitet. Vi forhandler desuden et bredt udvalg af tilbehør, bla. Håndtagsvarmere, snekæder elspil og trådkurve.

Læs mere

honda 3
honda 2
honda 1
 
       

  ATV
  redskaber

 

 

Sortimentet omfatter bl.a. bundklipper, gødningsmaskine, rotorklipper, slagleklipper, sneplov, sprøjtebom og sprøjtetank. En stor del af vores sortimentet er egenproduktion.

Har du særlige ønsker eller behov for justeringer, så kontakt vores ATV-ekspert Niels Block Andersen på tlf. 60 18 68 02 eller nba@ysm.dk

atv redskaber 1
atv redskaber 2
atv redskaber 3
 
       

  Honda ATV
  sprøjter

 

Vi fremstiller sprøjteudstyr til Honda ATV. Vores løsninger er skræddersyede til den enkelte kunde, men vi anvender som regel Hardi tank og TeeJet dysesystem. Den smalleste model i vores standardsortiment er kun 75 cm bred, så den kommer frem næsten overalt. Alle modeller har afskærmet sprøjte i variabel bredde. Ideel til sprøjtning i juletræer og andre lignende rækkebeplantninger.

atv spøjte honda 3
honda atv spøjte 1
Honda atv sprøjte
atv redskaber 4
 
       
YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK