OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
Nye maskiner
 
 
Brugte maskiner
 
 
Finansierng
 
 
Præscision
 

Corona update

Tilbage til oversigt

18. marts 2020 Vi holder fortsat åbent, men passer ekstra meget på. Som servicevirksomhed for vitale erhverv som landbrug og industri vil vi gøre vores yderste for at sikre vores kunders fortsatte drift under forsvarlige forhold.

Kære alle!

En opdatering vedr. corona-virus. Som servicevirksomhed for vitale erhverv som landbrug og industri vil vi gøre vore yderste for at sikre vores kunders fortsatte drift under forsvarlige forhold. Vores smedeværksted, vvs-afdeling og landbrugsafdeling er således fortsat åbne. Vores sælgere og reservedelsekspedienter er også klar til at holde vores kunder kørende og i drift. Vi er fuldt tilgængelige og I er meget velkomne til at kontakte os.

Vi har taget en række forholdsregler for på sikker vis at holde åbent. Samtidig holder vi os naturligvis fuldt opdateret på myndighedernes anvisninger og anbefalinger, så vi løbende kan afpasse indsatsen og undgå smittespredning.

For at passe bedst muligt på alle har vi midlertidigt lukket for kundeadgang til vores værksted og produktion. Men du kan stadig besøge os via vores hovedindgange. Her vil du blive mødt af vores altid smilende og venlige personale, der nok skal guide dig sikkert videre og hjælpe dig med dit ærinde.

Vi henstiller til, at der i vores reservedelsekspedition og salgsafdeling holdes ekstra god afstand. Samtidig begrænser vi antallet af kunder til maks 5 ad gangen i vores butik.

Rat, håndtag og øvrigt betjeningsudstyr på maskiner og traktorer rengøres både før og efter service for at forhindre evt. smitte. Også internt har vi iværksat særlige arbejdsmiljøforanstaltninger for at forebygge smitte.

Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte Jeppe Rasmussen på tlf. 40 33 86 89. Har du brug for hjælp, så ring eller skriv. Vi ønsker alle en fortsat god dag og håber på en snarlig tilbagevenden til mere normale tilstande.

Med ønsket om at vi alle passer godt på hinanden!

 

Jeppe Rasmussen

 

YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK