OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
Nye maskiner
 
 
Brugte maskiner
 
 
Landbrugsværksted
 

Bliv industritekniker hos os!

Tilbage til oversigt

Vil du være med til at starte vores smedeafdeling op i et nybygget, topmoderne værksted? Om kort tid tager vi første spadestik til et helt nyt smedeværksted på vores adresse i Horsens. Lige nu mangler vi tre industriteknikere, der vil med på rejsen.

Til vores nye smedeværksted i Horsens søger vi tre ambitiøse industriteknikere, der vil være med til at skabe fremtidens smede-og maskinværksted. Vi arbejder med udvikling og produktion af specialmaskiner, så der venter dig en udfordrende og afvekslende hverdag.

Yding Smedie & Maskiner er en alsidig virksomhed med mange muligheder for et spændende arbejdsliv.  Lige nu har vi to afdelinger, som skal samles på én adresse i løbet af 2019. Den ene afdeling er på Egeskovvej 10 i Horsens, hvor vi sælger og servicerer landbrugsmaskiner. Den anden er vores smedeafdeling, ved navn Jenit, i Yding ved Østbirk. I løbet af 2019 opfører vi et helt nyt moderne smedeværksted i Horsens og flytter vores smedeafdeling hertil. Denne flytning og opstart bliver du en vigtig del af!

Har du hænder og hoved skruet rigtigt på?
På vores smedeværksted arbejder vi med udvikling og produktion af specialmaskiner samt reparation af landbrugsmaskiner Vi fremstiller ikke-standard produkter i form af fuldautomatiske specialmaskiner til både ind- og udland, så du får en meget afvekslende hverdag, hvor du også samarbejder med andre faggrupper, fx elektrikere og programmører.  Alle maskiner er unikke, og vi er med hele vejen fra idé til færdigt produkt, så her er en arbejdsplads, hvor du virkelig kan blive udfordret. En af vores værdier er faglighed, så du skal være blandt de allerdygtigste inden for dit fag. Du kan til gengæld sagtens være nyuddannet.

Bliv en del af familien
Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og mange har været ansat hos i en lang årrække. Som arbejdsplads er vores værdier dialog, tryghed og faglighed. Vi sørger for din løbende efteruddannelse samt frokostordning og sundhedsforsikring. Vi har derudover en aktiv personaleforening, der står for firmaarrangementer for både medarbejdere og deres familier.

Sådan søger du
Du er meget velkommen til at aftale et besøg og en rundvisning hos os. Her kan du møde nogle af vores medarbejdere og få en snak med dem om, hvordan det er at arbejde hos os. 

Skriv eller ring til indehaver og direktør Jeppe Rasmussen, tlf. 4030 8689 // jr@ysm.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!

YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK