OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
Nye maskiner
 
 
Brugte maskiner
 
 
Finansierng
 
 
Præscision
 

Kartoffel-demo

Tilbage til oversigt

Kom til kartoffel-demo fredag den 3. oktober kl. 10-15 Resenvej 2, 7470 Karup

Kartoffel-demo'en afvikles i samarbejde med 5 andre leverandører og finder sted hos landmand Peter Møller Andersen. Du får mulighed for at se det neyste inden for kartoffeloptagere, kartoffelrensere, kartoffelæggere, grubber, plove med mere.

Vi demonstrerer Einböck Rollstar, den velkendte stjernerullerenser til kartofler, der både renser og hypper med samme maskine. Renseelementerne kan indstilles individuelt og dermed tilpasses de forskellige vækststadier henover sæsonen.

Med den nye models kamstrigle med tre led er det nu muligt at strigle på siderne og toppen af kammen godt ned i samme arbejdsgang.

Flere landsforsøg har vist gode resultater ved brug af denne type renser samt god driftsøkonomi sammenlignet med kemisk ukrudtsbekæmpelse.

Du kan også opleve Einböck Hillstar, en ny type radrenser til kartofler. Forrest på elementet er monteret en kraftig tand til at løsne jorden. Efterfølgende er monteret to tallerkener til at mulde jord op på kammen. Denne type radrenser kan også monteres med kamstriglen ligesom på stjernerullerenseren.

Einböck ROLLSTAR

Einböck Rollstar

 

 einboeck-hillstar-I

Einböck Hillstar

 

YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK